tornado Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 HARLEY-DAVIDSON ELECTRA GLIDE - testors 1:6 - jest to drugi motocykl w mojej kolekcji. Model sklejało mi się bardzo przyjemnie dzisiaj go ukończyłem i odrazu poleciałem go obcykać. Niestety zdjęcia są zrobione na "szybko" gdyż podczas sesji dorwał mnie deszczyk, a i na modelu widać pare kropelek W zasadzie w bagażniku (otwierany) z jednej strony muszę jeszcze dorobić zawiasy bo albo mi gdzieś wsiąkły, albo producent zapomniał ich dodać Zapraszam do krytyki: Pudło: No i sam model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Ale bajer, jak motor w skali 1:1 najbardziej widać po siedzeniach bo wyglądaja jak prawdziwa skora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 16 Czerwca 2008 No przepięknie wykonana maszyna. Na dobrze zrobionych zdjęciach w terenie, można by go uznać za prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Pod zegarami jeat chyba radio? jeżeli tak to tylko po tym można rozpoznać że to jest model. Tak to w 100% skala 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 PIĘKNY Nic więcej nie trzeba mówić (pisać) Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 Dzięki koledzy za Wasze opinie Pod zegarami jeat chyba radio? Tak to jest radioodtwarzacz - pierwotnie namalowałem na jego klawiszach numerki itp ale, że to nienajlepiej wygladało wiec zamalowałem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Tornado, pomaluj radio innym odcieniem, przyciski innym i wyświetlacz innym, pokombinuj z matem i półmatem tak, żeby całe radio nie było jednolite i będzie GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jaki czad!!!! pięknie wykonany model Andrzeju Zwłaszcza skóra na siedzeniach robi wrażenie - jak prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 I nawet deszczyk pasuje - normalnie krople w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 A powiedz gdzie ty te modele wciśniesz w skali 1:6 chyba do garażu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 A powiedz gdzie ty te modele wciśniesz w skali 1:6 chyba do garażu ???? Na brak miejsca narazie nie narzekam Tymczasowo motorki stoją sobie pośród trucków ale już myślę nad witrynką specjalnie dla motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Obłęd, zarówno motor (funkiel nówka nieśmigany) jak i gablotka z wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Pięknie się spisałeś Andrzeju, jak zawsze zreszta, gratuluję wykonania motoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi