Jump to content

Uzbrojenie i malowanie Mig 27M/D

giberes
 Share

Recommended Posts

Witam, szukam info o konfiguracji podwieszeń . Trumpeter daje mnóstwo biżuterii w pudełku, ale dostarcza jedynie informacje o węzłach dla poszczególnych typów. Nic natomiast nie ma o kombinacji podwieszeń. Szczególnie interesuje mnie użycie uzbrojenia kierowanego. W sieci ciężko znaleźć zdjęcia obładowanej maszyny, a chciałbym maksymalnie wykorzystać dopuszczalne 4000 kg.

Dzięki za odzew. Problem w tym, że trumpeter dał mnóstwo typów uzbrojenia, które w większości nie nadaje się do mig 27m. Oprócz tego co kolega em wymienił, to najbardziej nowoczesna była rakieta x-31 na jakimś zdjęciu. Widziałem też fotki, gdzie były podwieszenia pod ruchomą częścią skrzydła. Trochę się najarałem, że choinkę zrobię, ale widzę, że nie bardzo można poszaleć w dopuszczalnym udźwigu. Najprościej dać paliwo i komplet bomb, ale mi się bardziej podoba kierowane uzbrojenie. 

Na załączonym zdjęciu mig 23bn, regulowane wloty po zwykłym migu 23.

Niestety trumpek nie dołączył zasobników, więc trzeba dodatkowo kupić, jak już się zdecyduję na konfigurację. 

Edited by giberes

• giberes changed the title to Uzbrojenie i malowanie Mig 27M/D

Żeby nie zakładać nowego tematu- jakie kolory, najlepiej gunze, sugerujecie na takie malowanie. Instrukcja trumpka to porażka, a swojemu monitorowi też mam podstawy nie ufać. Mi bardziej naturalne wydają się kolorki na górze. Pewniakami wydają się być c309- ciemniejszy zielony i c301 na anteny, reszty nie ogarniam.

1_10.jpg

1_10_b1.jpg

Obrazki ze strony Wings Palette

Edited by giberes