giberes Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Witam, szukam info o konfiguracji podwieszeń . Trumpeter daje mnóstwo biżuterii w pudełku, ale dostarcza jedynie informacje o węzłach dla poszczególnych typów. Nic natomiast nie ma o kombinacji podwieszeń. Szczególnie interesuje mnie użycie uzbrojenia kierowanego. W sieci ciężko znaleźć zdjęcia obładowanej maszyny, a chciałbym maksymalnie wykorzystać dopuszczalne 4000 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 2x, H-23M,2-4xH-25ML/2xMR/2xMP ,2x H-27PS, 2x H-29 L/T. Do H-23M oraz H-25MR pod prawym wlotem zasobnik Delta NG, również pod prawym wlotem zasobnik Wjuga dla H-25MP oraz H-27PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Piękno tkwi w prostocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 53 minuty temu, Bikernytzu napisał: Piękno tkwi w prostocie to akurat jest bułgarski MiG-23BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Chodzi tylko o podwieszenie.... I jest to mig-27 Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Nie,kolega imt dobrzepisze.Zadaj sobie trud i porównaj wloty. W 27 będzie widać cała osłonę kabiny pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Dzięki za odzew. Problem w tym, że trumpeter dał mnóstwo typów uzbrojenia, które w większości nie nadaje się do mig 27m. Oprócz tego co kolega em wymienił, to najbardziej nowoczesna była rakieta x-31 na jakimś zdjęciu. Widziałem też fotki, gdzie były podwieszenia pod ruchomą częścią skrzydła. Trochę się najarałem, że choinkę zrobię, ale widzę, że nie bardzo można poszaleć w dopuszczalnym udźwigu. Najprościej dać paliwo i komplet bomb, ale mi się bardziej podoba kierowane uzbrojenie. Na załączonym zdjęciu mig 23bn, regulowane wloty po zwykłym migu 23. Niestety trumpek nie dołączył zasobników, więc trzeba dodatkowo kupić, jak już się zdecyduję na konfigurację. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 http://www.16va.be/page_mig-27k-kh-29.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 Znam tę stronę. Mig 27k miał trochę większe możliwości niż m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 Tylko wychylne lustro podswietlacza laserowego.W uzbrojeniu ,niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 Wg Awiacja i wremja, mig 27m przenosił to samo uzbrojenie co 27k, za wyjątkiem bomby Kab 500L. To moje jedyne źródło, dlatego rozpocząłem ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Zapomniałem po co to lustro było ruchome... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 może coś doda do tematu ten film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Dzięki za filmik. Jak zwykle szukam takich filmów na YT, tak tym razem zupełnie mi to z głowy wyleciało. Dodatkowo fajne ujęcie skladania podwozia. Na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) Żeby nie zakładać nowego tematu- jakie kolory, najlepiej gunze, sugerujecie na takie malowanie. Instrukcja trumpka to porażka, a swojemu monitorowi też mam podstawy nie ufać. Mi bardziej naturalne wydają się kolorki na górze. Pewniakami wydają się być c309- ciemniejszy zielony i c301 na anteny, reszty nie ogarniam. Obrazki ze strony Wings Palette Edytowane 16 Lutego 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 Dla zainteresowanych tym samolotem bogata monografia, jeszcze całej nie przeczytałem https://coollib.com/b/349064-i-v-prihodchenko-istrebitel-bombardirovschik-mig-27/read Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi