romek Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Moze z wasem bylby przystojniejszy - wtedy to bylo cool . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Listopada 2009 Autor Share Napisano 2 Listopada 2009 Buźkę pomalowałem najpierw farbą bazową, poźniej ciemniejszym odcieniem zakamarki i "wgłębienia", na to suchy pędzel z jaśniejszego od bazowego odcienia a na koniec całą mordkę mocno rozcieńczonym bazowym w celu wyrównania odcieni... Wyszło jak wyszło (inna sprawa, że trochę przesadziłem z zoomem tych fotek... tak duże zbliżenie raczej nie było wskazane) No i jak już pisałem, koleś ma dość wyraziste rysy twarzy Pierwsze koty za płoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Zamiast podziwiac czolg to my sie uczepilismy statysty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi