rafau Napisano 13 Lutego 2022 Autor Share Napisano 13 Lutego 2022 Ogolny zarys klaty narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 13 Lutego 2022 Autor Share Napisano 13 Lutego 2022 Dalej skora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 20 Lutego 2022 Autor Share Napisano 20 Lutego 2022 A chrzanic jakis miedziany kolor jednolity:). Totalny mix kolorow. Chrom, mosiadz, braz, czarny, łosze itp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Cieniowanie ładnie siadło, a brąz wyszedł faktycznie brązowy a nie miedziany, ale wygląda dobrze. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 22 Lutego 2022 Autor Share Napisano 22 Lutego 2022 Nogi zmalowalem, reke i zaczynam miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Marca 2022 Autor Share Napisano 18 Marca 2022 Render vs malowanie, nie ma płaszcza wiec nie ma efektu jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Rewelacja... A tarcza i hełm... Zbieram szczękę z podłogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Marca 2022 Autor Share Napisano 18 Marca 2022 Tu wiecej widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Wygląda jak żywy. Nawet takiemu sceptykowi jak ja podoba się i to bardzo. Nawet bardzo bardzo. Nie, no po prostu rewelacja. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 24 Marca 2022 Autor Share Napisano 24 Marca 2022 (edytowane) Zastanawiam sie czy go ufajdac na dole. Edytowane 24 Marca 2022 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Chyba przydało by się też postrzępić trochę. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 6 godzin temu, Endrju napisał: Chyba przydało by się też postrzępić trochę. Pozdrawiam. Andrzej. To wyjsciowy, taki do kościoła . Przybrudze i bedzie dobrze mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 26 Marca 2022 Autor Share Napisano 26 Marca 2022 Ktos poleci jaką dać scenerie? Jakos piaskowy klimat mi bardziej podchodzi niż trawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Bedzie bajkowo i zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Drobne poprawki jeszcze, za kilka dni galeria. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Sory...ja tego nie kupuje. Facet ma zarost czarny jak noc, to południowiec - Grek. Na słońcu, w trudach wojen ciało szybciej się ,,starzeje", powinien mieć jakieś blizny, zadrapania... To byli twardziele... A ten ma ciałko różowiutkie jak u niemowlaka ? Zero kudeł, zmarszczeń, blizn, nawet zadrapania... normalnie gładź jak na modelu z fashion week...ogolony perfekt. Nieeee, to nie żołnierz, to jakaś popierdółka... Tak to widzę...ja lajkonik. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 22:50, myszaty napisał: Sory...ja tego nie kupuje. Facet ma zarost czarny jak noc, to południowiec - Grek. Na słońcu, w trudach wojen ciało szybciej się ,,starzeje", powinien mieć jakieś blizny, zadrapania... To byli twardziele... A ten ma ciałko różowiutkie jak u niemowlaka ? Zero kudeł, zmarszczeń, blizn, nawet zadrapania... normalnie gładź jak na modelu z fashion week...ogolony perfekt. Nieeee, to nie żołnierz, to jakaś popierdółka... Tak to widzę...ja lajkonik. Tu masz chyba jedyny obraz z Leonidasem. Jak to na obrazach tez “czyściutki". Co do karnacji to grecy byli jasnej karnacji, sporo bylo tez blondynów. ( np. Aleksander) , pozniej dopiero ponoć wymieszali sie z Turkami. Osobiscie tez mi brakuje ze nie ma blizn, otarc, uszkodzen zbroi, postrzepionego płaszcza itp. Sam mialem wizje na wbite strzaly w tarcze, krew itp. Pomijam ze sam projekt grafiki to cos min 1000$ zapewne, wiec raczej przemyslane wizje zleceniodawcy i grafika. Moze to wersja jakas komiksowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 To jest obraz Davida z okresu romantyzmu ok 1814r ( wg. WIKI-)...nic więc dziwnego że jest wyidealizowany. Tak się wtedy malowało - doskonałe, czyste idealne ciała. Bardziej pownien przypominać R Butlera z 300. Ale rozumiem że przyjąłeś taką konwencję - ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 2 godziny temu, myszaty napisał: To jest obraz Davida z okresu romantyzmu ok 1814r ( wg. WIKI-)...nic więc dziwnego że jest wyidealizowany. Tak się wtedy malowało - doskonałe, czyste idealne ciała. Bardziej pownien przypominać R Butlera z 300. Ale rozumiem że przyjąłeś taką konwencję - ok. Mi dają rendera - wizualizacje grafiki i staram sie podobnie malować. Dla grafika zaden problem dodać fakture blizn i innych uszkodzeń, ale widać ktoś nie chciał albo zapomniał. Dla mnie tez osobiscie wygląda jakby nigdy w bitwie nieuczestniczył ale co zrobić.... Wystarczyłoby jakąs małą blizne, wyszczerbiony helm lekko i juz by inaczej to wyglądało. A tą trawke + ziemie co dodałem na baze w galerii to chyba jestem jedyny co to zastosował przy takich statuach wielkich. Moge sie mylic ale nigdy niewidzialem zeby cos wiecej dodawali niz farbe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 A rozumiem ... wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi