Klapouch Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Ostatnio trochę się modelarsko „zagubiłem”. Zbyt dużo otwartych projektów, zbyt duży rozstrzał tematyczny. Dlatego postanowiłem zamrozić wszystkie rozgrzebane modele i kończyć chronologicznie. Ta rogatka to jeden z najtrudniejszych modeli plastikowych jakie zrobiłem. Blaszkowa klatka dała się we znaki, zreszta nie tylko ona. Model w zamierzeniu miał być lekko sfatygowany, takie znalazłem zdjęcia w sieci. Fartuchy pogięte, klatka również. Wyszło tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Wygląda super. A sam model to jaki konkretnie zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 https://www.mojehobby.pl/products/Russian-T-72B2-Rogatka-Main-Battle-Tank.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 W dniu 22.06.2021 o 19:53, Klapouch napisał: Nie podobają mi się za bardzo „nowoczesne” maszyny Fajnie, że jednak zmieniłeś zdanie Bardzo dobrze Ci wyszło malowanie tego maleństwa, podoba mi się, a rzadko mi się podobają modele w tej skali. Myślisz może coś o 1/35? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) 8 minut temu, TAW napisał: Fajnie, że jednak zmieniłeś zdanie Bardzo dobrze Ci wyszło malowanie tego maleństwa, podoba mi się, a rzadko mi się podobają modele w tej skali. Myślisz może coś o 1/35? Myślę. Nawet się zapisałem do projektu grupowego @Thalgonis i mam na tę okoliczność zakupiony model i blaszki - pzkpfw III ausf N Takom blitz. Zreszta nie tylko ten jeden mam Co do tego to kosztował mnie dużo nerwów, ale jestem zadowolony ostatecznie, choć zdjęcia wyszły średnio. Moim zdaniem najlepiej wygląda na poniższym zdjęciu jeszcze w lakierze gloss Edytowane 3 Lutego 2022 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 4 minuty temu, Klapouch napisał: Myślę. Nawet się zapisałem do projektu grupowego @Thalgonis i mam na tę okoliczność zakupiony model i blaszki - pzkpfw III ausf N Takom blitz. Zreszta nie tylko ten jeden mam No to się bardzo cieszę Otworzą się nowe możliwości no i oczywiście lepiej mieć duży czołg niż mały czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi