Hamilkar Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Witajcie ! To kolejny model mojego kolegi Waldka, ciekawy i robiony od podstaw. Waldek czeka na opinie Pozdrawiam Komandor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Jeżeli on jes robiony do podstaw to ja jestem... Gdybyś nie napisał że robiony od podstaw to bym się zapytał najpierwiej co to za zestaw Pierwszy raz się z taką wersją Pz. IV spotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 a w jakiej skali jest to cudo? i co było od podstaw - całość, czy przeróbka na pojazd techniczny? zresztą bez względu na to ładny i wyjątkowo ciekawy model. też nigdy jeszcze nie widziałem tej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 pierwszy raz coś takiego widze. Piękny, szczena opada Teraz to tylko opijać model... Git model P.S. Miłych wakacji... (jeżeli je macie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 dys is god szit,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Witajcie ! Chwilowo nie mam dostępu do "neta", a wstydliwy nigdy nie byłem i mam dobrego kolegę, z pomocy którego korzystam. Co do modelu : lemiesz był montowany na Panterach, Pz.Kpfw. III, IV i podobno VI i służył min. do odgruzowywania ulic miast po nalotach. Dzwig to standardowy 6-cio tonowy dźwig Wermachtu. Robiłem go z planów, a umieszczenie go akurat na tej "czwórce" jest moim pomysłem. Nie można do końca stwierdzić, że to "nieprawdziwek" ! Niektóre publikacje na temat sprzętu technicznego Wermachtu, wspominają, że ten dźwig był montowany na podwoziach czołgowych. Jak chcecie znać szczegóły wykonania, to pytajcie. Pozdrawiam Waldek ! ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Model naprawde świetny . Robiony od podstaw ... Masz na myśli dźwig i pług chyba >? Aczkolwiek kawał świetnej roboty. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 A ja nie widzę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 no to chyba nie tylko Ty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 koniec świata, nie widać zdjęć ! Wszyscy zginiemy ! Ale jak już się pojawią to chętnie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 Ja tez nie widze , tak jak by wygasła ich data ważności ;p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi