Artez Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Witam wszytskich. Model wykonany w sumie prosto z pudła plus troszke grzebania przy silniku i pod maską , troche dodatków własnych i cięcia przy drzwiach i klapie silnika i takie cuś wyszło. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 świetny tylko na mój gust opony są zbyt czyste jak na jazde po gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Widziałem juz ten model na innym forum Ale i tak pięknie się prezentuje. Może jakieś słówko jak wykonałeś makiete? Był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 lol,swietny model i cieniowanie,jak oni to robia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 EKstra naprawde ekstra i jeszcze na takiej podstawce to miodzio Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 ''Może jakieś słówko jak wykonałeś makiete?'' Podstawke zrobiłem w ten sposób że najpierw wyciąłem z kartonika od modelu ścianki pod teren na końcu pomalowałem na czarny matt , w środku kładłem stopniowo wycięte paski styropianu tak aby współgraly one ze sciankami , gdy już mialy odpowiedni poziom połozyłem na to rozcieńczony z woda i wikolem 1 ręcznik papierowy , gdy wysechł poszla warstwa gipsu i odpowiednia faktura terenu i to wsyztsko .. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Model jest git gitara Tylko ten szpadel po takich nierównościach na pewno by się przewrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Elegancki, gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Zacny, acz te szmaty tak nienaturalnie wiszące na krawędzi na pewno by spadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 bardzo zacny model (jęk zazdrości), chociaż z tymi oponami to racja, mogłyby być brudniejsze. Zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Grunt Panowie ze sie podoba . Co do oponek to fakt , ale niestety pośpiech sprawił taki efekt. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Model piękny! Ale ..to nie jest Opel. Pojazd ten był robiony na podzespołach Opla, ale nie był firmowany jako Opel. Jest to po prostu LKW 3t Holzgaz. Fajny link o tym : http://www.drewnozamiastbenzyny.pl/produkcja-holzgazu-w-praktyce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 Wiem że to nie jest opel %) ale jako że już nie pamiętałem nazwy , wpisałem to .. ( najłatwiej było ^^ ) , miło że sie podoba . Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 No model po prostu super. Nieźle się prezentuje na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi