Czes Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Witam. Przedstawiam ukończony model czołgu Vickers Mk.E Type A Model firmy zebrano. Malowanie farbami Hataka Filtry,wash,oleje i cała chemia która używałem do brudzenie firmy Mig. Miłego oglądania Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Cieszy me oko, tym bardziej, że to 1/100. Serduszko dam jutro jak nie zapomnę, bo na dzisiaj mi się skończyły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Fajny szkrabik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Taki malutki, że aż mi umknął... Jak na model wielkości dwóch małych monet to wygląda świetnie. Ta podstawka też super zrobiona i robi mega robotę bo odciąga wzrok od siermiężnego niestety w tej skali detalu. Całościowo model + ten grunt po którym jedzie tworzą bardzo realnie wyglądająca kompozycję i nie ustępuje niektórym pracom w większych skalach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi