Arghon Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Boeing AH-64A Apache 2 Batalion, 227 Pułku Lotniczego Fort Hood, Texas (USA), 1990 Skala: 1:72 Producent: MisterCraft / Aeroplast Figurki: Airfix, Heller Dodatki: własne, PZW Siedlce Uzbrojenie: Italeri Rok budowy: 2021/2022 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 Biorąc pod uwagę materiał wyjściowy to bardzo dobrze zrobiony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 28 Lutego 2022 Share Napisano 28 Lutego 2022 Pięknie wykonany. Jak jest zrobione to zdjęcie, ze jest takie wyraźne? I bez cieni? Jak wygląda oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 28 Lutego 2022 Autor Share Napisano 28 Lutego 2022 6 godzin temu, bart207skw napisał: Pięknie wykonany. Jak jest zrobione to zdjęcie, ze jest takie wyraźne? I bez cieni? Jak wygląda oświetlenie? Lampka na wysięgniku z Ikei, mocna żarówka, aparat z dużym obiektywem na statywie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Bardzo ładny, ale czy one nie były ciemniejsze? Mogę sie mylić, ale te co ja spotkałem na swojej drodze były dużo ciemniejsze ogólnie 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi