MayonesEXG7 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 (edytowane) Witam. Z szacunku, dla obecnej sytuacji jaka się dzieje, szacunek, za obronę swojego kraju, Malowanie ukraińskie digital, z nalepek z drukarki,które sobie wydrukuje z sieci ale też rozważałem drugie malowanie plam camo- prostsza opcja. Wyjdzie w praniu, przy odcinaniu tego pierwszego. Użyłem wcześniej lekko szpachlu na łączeniu prawego skrzydła. Mała przerwa, ale to to zostawiam ,tak jak jest. Dorobię jakiś mały fotelik ale nie koniecznie, ale zawsze opcja, dodania coś od siebie najbardziej wskazana. Podkład Mr Surfacer 100 i preshading- taki ala powiedzmy, pierwszy raz to robiłem na modelu- tak bezpośrednio tamka xf 1. Edytowane 26 Lipca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Powodzenia w malowaniu kamuflażu przy takiej małej skali. Podpatruje jak ci pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 2 godziny temu, DamianosPL napisał: Powodzenia w malowaniu kamuflażu przy takiej małej skali. Podpatruje jak ci pójdzie. Kupilem 10 szt arkusza kartki-druk przylepny A4.Z tego będę camo robił.Drugie to możnaz z Maskola Humbrola pojechac-wole digital pixeloze jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Od nowa robiłem. Stateczniki pionowe do poprawki.Pierwszy myśliwiec-kamuflaż na patfixie nie w 100% odwzorowany.Dla relaksu projekt.Farby hataka orange sky blue+model color blue w 2 odcieniach niebieskiego i sky grey xf tamki Edytowane 26 Lipca 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Sorry, za fotki, brak kabiny na chwile obecną, wyciągu i oświetlenia....muka na na jakiś czas. 3h odcinania prawie aby pomalować w parę minut dysze 2x jetów... Pociągnę ten lekko spód brudem olejem, co mi lekko obiło spód samolotu jakimś kolorem lekkiego brudu w przetarciu. Edytowane 18 Września 2022 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Suczka pomalowana: - dziób - pasy od zewnątrz i wewnątrz na statecznikach pionowych i luki od kół - podkład poszedł na golenie z kołami- czekają na malunki. - kalki zamówione- czekam Damy glossa, potem kalki, oleje i mat i wsio Edytowane 18 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Września 2022 Autor Share Napisano 23 Września 2022 (edytowane) Gloss i kalki i zaraz wash i dysze jet Edytowane 23 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 Suka miała wypadek-jak to suki w życiu,zawsze sobie poradzą.Wytarty wash,ale jeszcze trzebana nalożyć braki Męcząca skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 C R I N G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 21 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Suka miała wypadek Znaczy- jeszcze cztery i zostaniesz asem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 (edytowane) 3 godziny temu, giberes napisał: Znaczy- jeszcze cztery i zostaniesz asem. Technicznie czy awaryjne lądowania suk x 4 :)? Edytowane 25 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 (edytowane) Po washowalem mam dosc suki na dzis. Wygląda jak wygląda z washem, już zaschło. Za mała dla mnie skala Edytowane 25 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Oj tam skrzydło jest, leci dalej, ciekawy kamuflaż ma ta sucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 Jest, poleci, ale sucz nie współpracuje, tak jak Pan chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 41 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Jest, poleci, ale sucz nie współpracuje, tak jak Pan chciał Pan się postaraj bardziej to poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Września 2022 Autor Share Napisano 26 Września 2022 Udało się jeszcze zetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Września 2022 Autor Share Napisano 27 Września 2022 (edytowane) Dyszlaki Edytowane 27 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Ładnie wyszedł, tylko dlaczego na spodzie dałeś jedną kokardę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 (edytowane) 26 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Ładnie wyszedł, tylko dlaczego na spodzie dałeś jedną kokardę? Dzięki. Więc wyjaśniam. Na stateczniku pionowym prawym, jest kalka orła łapiącego właśnie tą flagę- nałożyłem dwie kalki na siebie i dobrze wytarmosiłem tamką do kalek. Z malowaniem, raz cieniej raz grubiej z tąd może też widać wash lepiej, raz mniej i tak super z tą sukią , ale i tak zadowolony jestem z niego. Kalkę chciałem zdjąć ale już zaschła i nasączyła tamką kalkomaniową, więc nie chciałem uszkadzać farby bazowej. Tak to jest po pracy zapierdziel, po robocie dalej walczę do późnego wieczora i zmęczenie wychodzi. Edytowane 28 Września 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Września 2022 Autor Share Napisano 29 Września 2022 (edytowane) Sukie miala problemy ale doprowadzilem ja do koncaLata. Ostatnie2h roboty to piiipiiii łaaacina podwórkowa.Szybko foty,po mat varnish. i Edytowane 29 Września 2022 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Piękności! Nie można poznać, że to 1/144! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Może i piękności, ale coś mi nie pasują oznaczenia na skrzydłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Cholera jasna, ależ to pokraka. Mówię o modelu Revella oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Grzes napisał: Może i piękności, ale coś mi nie pasują oznaczenia na skrzydłach... Ciepło ciepło Edytowane 30 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 (edytowane) Finito Edytowane 1 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi