adamkijak Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Witam Dotarlem do końca z tym projektem, wszystko z jednego zestawu, a malowania jak na dwa modele. Wszystko malowane Tamka, wash olejny i zero pigmentow. W ostatnim momencie zmieniłem zdanie i pomalowałem jedna z wyrzutni na inny kolor niż oryginalne kamo. W sumie to bardzo fajny zestaw, jest możliwość waloryzacji itd. Jedyny problem to mam z lakierem matowym, jakoś nie mogę znaleść takiego żeby wyszło super płasko, zawsze się trochę swieci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Jeśli chodzi o lakier, próbowałeś tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Sztos absolutny! Aż się prosi o mała winietkę. Zestaw rzeczywiście super atrakcyjny, a piaskowa wyrzutnia dodaje atrakcyjności. ps- ja używam Humbrola w spray'u. Jest wersja matt i satyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Osobiście nie przekonują mnie rozjaśnienia przez środki koloru jednak lepiej tak niż by miał być zupełnie płasko pomalowany. Model imponujący, ale taką instalację to rzeczywiście widziałbym na jakimś gruncie. BTW w jaki sposób kupujecie produkty VMS bo handel międzynarodowy jest mi kompletnie obcy? Da się to kupić jakimś polskim kanałem za złotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Marca 2022 Autor Share Napisano 17 Marca 2022 22 godziny temu, orzechu500 napisał: Jeśli chodzi o lakier, próbowałeś tego ? Tego nie próbowałem, zobaczę następnym razem co w lokalnym modelarskim jest i kupię pare różnych i popróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) 1 hour ago, TAW said: Osobiście nie przekonują mnie rozjaśnienia przez środki koloru jednak lepiej tak niż by miał być zupełnie płasko pomalowany. Model imponujący, ale taką instalację to rzeczywiście widziałbym na jakimś gruncie. BTW w jaki sposób kupujecie produkty VMS bo handel międzynarodowy jest mi kompletnie obcy? Da się to kupić jakimś polskim kanałem za złotówki? Deal z VMSem jest taki, że kupujesz przez ichniejsza stronę, płacisz w dolcach a dostawę z tej polskiej firmy dostajesz bezpośrednio z ich Magazynu z Polski xD bezsensowny model sprzedaży natomiast produkt warty zachodu, mat lepszy od satyny. Krążą również słuchy, że debonder mają nie lichy. PS pro-tip, po założeniu konta i wrzuceniu produktów do koszyka opuść sklep na dwa dni, dostaniesz maila z kodem rabatowym na 5 dolców;) Edytowane 17 Marca 2022 przez orzechu500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi