patrykd Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) 59 minut temu, Endrju napisał: Chciałem dołożyć jeszcze jednego lajka ale mi nie pozwolili. Pozdrawiam. Andrzej. Naprawdę nie spodziewałem się tylu polubień tego pojazdu. Aż chce się robić kolejny Edytowane 25 Marca 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 No bo takiego wykonania nie da się nie lubić. Można by wychwalać godzinami w każdym języku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 a mówiłem już, że jest w pytkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 kawał bardzo dobrego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 Profesjonalna robota, brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi