Ungreez Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Model auta załogi Kuzaj/Lukas z 30 Rajdu Warszawskiego. Kalki Reji Model, malowane sprayami Tamiya. Składanie przebiegło bez problemów, jedynie kalki z tyłu trochę powykrzywiało przez zbyt grubą warstwę cleara. Z błędów za późno zorientowałem się, że na dachu nie powinno być wlotu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Fajny. Pojeździł bym takim. A o chodzi z tablicami rejestracyjnymi? To polskie Tablice? Jak z przodu mała a z tyłu duża to mi się kojarzy z Italią. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ungreez Napisano 24 Marca 2022 Autor Share Napisano 24 Marca 2022 Tablice są brytyjskie, z przodu na rajdówkach stosuje się naklejki zamiast normalnej blachy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Świetnie wygląda. Poproszę o patent na TEN WŁAŚNIE kolor kurzu na oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ungreez Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 Cały model był brudzony AK Dust Effects (ten podstawowy, europejski kolor) z aero, ścierany patyczkami do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Świetnie przykurzony, tak jak (według mnie) trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi