Ungreez Napisano 24 Marca 2022 Napisano 24 Marca 2022 Model auta załogi Kuzaj/Lukas z 30 Rajdu Warszawskiego. Kalki Reji Model, malowane sprayami Tamiya. Składanie przebiegło bez problemów, jedynie kalki z tyłu trochę powykrzywiało przez zbyt grubą warstwę cleara. Z błędów za późno zorientowałem się, że na dachu nie powinno być wlotu. 5 Cytuj
Endrju Napisano 24 Marca 2022 Napisano 24 Marca 2022 Fajny. Pojeździł bym takim. A o chodzi z tablicami rejestracyjnymi? To polskie Tablice? Jak z przodu mała a z tyłu duża to mi się kojarzy z Italią. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj
Ungreez Napisano 24 Marca 2022 Autor Napisano 24 Marca 2022 Tablice są brytyjskie, z przodu na rajdówkach stosuje się naklejki zamiast normalnej blachy. 1 Cytuj
makinen Napisano 25 Marca 2022 Napisano 25 Marca 2022 Świetnie wygląda. Poproszę o patent na TEN WŁAŚNIE kolor kurzu na oponach. Cytuj
Ungreez Napisano 25 Marca 2022 Autor Napisano 25 Marca 2022 Cały model był brudzony AK Dust Effects (ten podstawowy, europejski kolor) z aero, ścierany patyczkami do uszu. Cytuj
zaruk Napisano 2 Kwietnia 2022 Napisano 2 Kwietnia 2022 Świetnie przykurzony, tak jak (według mnie) trzeba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi