megapol Posted March 27 Share Posted March 27 Pod wpływem impulsu oraz emocji, kiedy zobaczyłem nagranie, na którym widać że 24 lut 2022 — Do strefy elektrowni atomowej w Czarnobylu wkroczyły wojska okupantów z terytorium Białorusi” na warsztat poszedł witacz miasta Prypeć w skali 1:35 Praca to pięć figurek w tym dwóch stalkerów obrońców, którzy nie za bardzo mogą cokolwiek zrobić oprócz pilnowania, oraz trzy szt. mutantów którymi chciałem przedstawić okupanta, dorosły to oficer, młode to żołnierze. Mutant to: плоть (płoć), mięsacz, w skrócie zmutowana świnia. Pracę nazwałem: Stalker - "Nasza Zona" Czerwony napis w języku ukraińskim i ze względu na słownictwo nie będę go tłumaczył, ale brzmi tak: "Російський солдати, ти плоть, а не ведмідь - блядь !!!!! Наша зона !!!! иди нахуй" 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted March 31 Share Posted March 31 Klimatyczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted May 24 Share Posted May 24 Rosyjscy żołnierze, jesteście ciałem, a nie niedźwiedziem. Psikusy robi tłumacz. Rzeczywiście klimatyczne to twoje dioramki. Lubię tu zaglądać. Wydaje mi się, że są coraz lepsze jakościowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted July 4 Share Posted July 4 Pomysł z pomnikiem bardzo udany. Widać sporo włożonej pracy i choć pewne rzeczy można by jeszcze poprawić to całość sprawia dobre wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts