megapol Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Pod wpływem impulsu oraz emocji, kiedy zobaczyłem nagranie, na którym widać że 24 lut 2022 — Do strefy elektrowni atomowej w Czarnobylu wkroczyły wojska okupantów z terytorium Białorusi” na warsztat poszedł witacz miasta Prypeć w skali 1:35 Praca to pięć figurek w tym dwóch stalkerów obrońców, którzy nie za bardzo mogą cokolwiek zrobić oprócz pilnowania, oraz trzy szt. mutantów którymi chciałem przedstawić okupanta, dorosły to oficer, młode to żołnierze. Mutant to: плоть (płoć), mięsacz, w skrócie zmutowana świnia. Pracę nazwałem: Stalker - "Nasza Zona" Czerwony napis w języku ukraińskim i ze względu na słownictwo nie będę go tłumaczył, ale brzmi tak: "Російський солдати, ти плоть, а не ведмідь - блядь !!!!! Наша зона !!!! иди нахуй" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 Klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 Rosyjscy żołnierze, jesteście ciałem, a nie niedźwiedziem. Psikusy robi tłumacz. Rzeczywiście klimatyczne to twoje dioramki. Lubię tu zaglądać. Wydaje mi się, że są coraz lepsze jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Pomysł z pomnikiem bardzo udany. Widać sporo włożonej pracy i choć pewne rzeczy można by jeszcze poprawić to całość sprawia dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi