megapol Napisano 27 Marca 2022 Napisano 27 Marca 2022 Pod wpływem impulsu oraz emocji, kiedy zobaczyłem nagranie, na którym widać że 24 lut 2022 — Do strefy elektrowni atomowej w Czarnobylu wkroczyły wojska okupantów z terytorium Białorusi” na warsztat poszedł witacz miasta Prypeć w skali 1:35 Praca to pięć figurek w tym dwóch stalkerów obrońców, którzy nie za bardzo mogą cokolwiek zrobić oprócz pilnowania, oraz trzy szt. mutantów którymi chciałem przedstawić okupanta, dorosły to oficer, młode to żołnierze. Mutant to: плоть (płoć), mięsacz, w skrócie zmutowana świnia. Pracę nazwałem: Stalker - "Nasza Zona" Czerwony napis w języku ukraińskim i ze względu na słownictwo nie będę go tłumaczył, ale brzmi tak: "Російський солдати, ти плоть, а не ведмідь - блядь !!!!! Наша зона !!!! иди нахуй" 7 Cytuj
copycat Napisano 24 Maja 2022 Napisano 24 Maja 2022 Rosyjscy żołnierze, jesteście ciałem, a nie niedźwiedziem. Psikusy robi tłumacz. Rzeczywiście klimatyczne to twoje dioramki. Lubię tu zaglądać. Wydaje mi się, że są coraz lepsze jakościowo. Cytuj
zaruk Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Pomysł z pomnikiem bardzo udany. Widać sporo włożonej pracy i choć pewne rzeczy można by jeszcze poprawić to całość sprawia dobre wrażenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi