Rasch Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Witam Prezentuję samolot Mig 21 MF Egipskich Sił Powietrznych w malowaniu z bazy wojskowej Tanta, lata 80. Model w wersji Profipacka więc wraz z blaszką i maskami od Edka. Przyjemny bezstresowy model. Robiłem go prawie rok gdyż w czasie przeprowadzki moja żona "zniknęła" mi wszystki brakujące części oraz wszystkie kalkomanie jakie miałem. Odzyskałem części dzięki pomocy Eduarda który dosłał mi je (a było ich sporo) . Problem brakującej kalkomanii pomógł mi rozwiązać @Sudusktóry przesłał mi kalki do mojego Egipcjanina za co jestem Mu bardzo wdzięczny!. Oto Galeria. Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Bardzo dobra robota. Ciekawy schemat malowania. Przyciąga wzrok w tłumie ołówków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Ołówek w kamo to jest to, bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Ładny. Podoba się. Pozdrawiam. Andrzej. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi