Usul Napisano 29 Września 2022 Autor Share Napisano 29 Września 2022 Zgłaszam kolejne postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Jako, że niechcący wyszedł mi wolny weekend to podłubałem go sporo wczoraj i dziś i chyba już będzie finito. Oglądam, przeglądam i wydaje mi się, że jest kompletny... Jakieś ostatnie uwagi, słowa krytyki ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Anteny do poprawy! Tak to wygląda lux wersja z Expo armia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Fajne camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Bardzo efektowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Fajny model, bardzo dobry pomysł ten arktyczny kamuflaż. Odrobina śladów eksploatacyjnych i zasłużony finisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 14 godzin temu, SnajperTBG napisał: Anteny do poprawy! Tak to wygląda lux wersja z Expo armia? Racja, anteny poprawione !! Poza tym trochę go przykurzyłem, upaplałem koła, zrobiłem drobne podmalówki i... tyle. Pancyr wędruje do galerii, dziękuję wszystkim za komentowanie, podpowiedzi. Ze swojej strony przepraszam za słabą relację, kolejne będą lepsze!! Zapraszam do galerii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi