Skocz do zawartości

Volvo FH 1:24 GLOBETROTTER XL GREEN EDITION :D:D:D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki Koledzy za miłe opinie . Tam na zderzaku pod prawym kierunkowskazie się jakiś paproch przyczepił .

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo ładne Volvo Blionzo się szykuje... mogłeś się jednak pokusić o zmianę nadkoli, albo chociaż obcięcie środkowych elementów. Akurat to co pomalowałeś na zielono w nadkolach tylnych zwykle zostawia się w gołym, szarym plastiku, bo i tak od naczepy się porysuje i poszarpie. Jakie FH będziesz robił - 12 czy 16 ?

Napisano (edytowane)

Trucknology będę robił zwykłe FH. Błotniki zrobiłem takie, dlatego że to jest stonowany (nawet bardzo xD) show truck i nie będzie ciągał naczep hehe . Cieszę się, że się Wam podoba .

Pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Napisano

Volvo ładne szkoda, że nie pokusiłeś się o ten orginalny kolor zielony Volva jak najbardziej podobny, ale ten też good.Ja bym do niego jakaś chłodnie zrobił hehe, ale skoro chcesz Show Trucka.

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano

eKrystian, a co.. A wykona się jakąś naczepkę na zloty . Myślałem o lodówce w tym samym kolorze co Volvo. Co o tym sądzicie?.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Pora na kolejny update .

db9876e60f255755.jpg 9448693f317a6e43.jpg b589e7b483f2104c.jpg 9bc30062d0e79125.jpg b3c50434c05407db.jpg bcb6f3b4a8dd71b8.jpg ab6be0a5425c87d4.jpg

Ajjj tam mi się pochyla cały czas ta rączka od siodła, ale się poprawi . Przy kabinie pomalowałem obrysówki i dodałem kalkomanie (nie wszystkie) . fotki kabiny jak skończę nakładać kalkomanie .

Pozdrawiam

Napisano

Jak na razie idzie Ci bardzo fajnie, a co do naczepy to myślę, że w jednym kolorze wszytko mogło by się za bardzo zlewać.

Pozdrawiam

Napisano
No fajnie Michałku

Siodło przyklejone ?

Oczywiście xD .

Cieszę się, że się Wam podoba. Niedługo koniec relacji .

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Się pomyśli... Narazie tak naprawdę to nie mam miejsca w domu już na ciągnik siodłowy (model ) , a cały zestaw to już masakra xD.

Pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Napisano

To ma być a'la show truck wiec atrapa i grill jak najbardziej sa na miejscu .

Tak na marginesiku to atrapa jest wyżej , a gril to jest ten niżej .

A ja jako wtajemniczony juz widziałem kabine i wnetrze

Napisano

Mateusz a gdzie ty widziałem zdjecia kabiny i wnętrza??

Może jakieś fotki wnętrza, i kabinki.

P.S jak farbka wyschnie to fotki mana dam jak obiecałem tobie Mateuszu.

Napisano

A miło mi , a po za tym fotki do mnie dochodzą na GyGy na bieżąco i musze powiedzieć ze kabina miała mały wypadek , ale Michałek opanował sytuacje i teraz mucha nie siada , pozatym kozacka robota , musicie to sami zobaczyc

Napisano

NO to masz dobrze, ja fotki dam jak wcześniej jutro gdyż zaplanowałem nocną robótkę przy maniku aby odstresować parę rzeczy a szczególnie nie miły proceder dziś wieczorem(jak wracałem do domu )...

Napisano

Witam . Miałem dziś zrobić fotki, lecz teraz za późno jest, aby je cyknąc . Fakt był mały wypadek, ale już jest good . Jeszcze teraz wykańczam kabinkę i gdzieś pojutrze model powiniwn być gotowy . Świerze fotki jutro z rana .

Pozdrawiam

Napisano

KRUGER_MAN nie spamuj mi w moim temacie . Nie że mi się nie chciało, tylko nie będę robić zdjęć tego co wg. mnie muszę jeszcze zrobić/poprawić.

Pozdrawiam