Paweł216 Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Mi też sie podoba. Jak narazie wszystko ok. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Fajny modelik widzę że zrobiłeś super single jak byś jeszcze pełny dekielek dołożył wyglądały by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Dzięki Koledzy za miłe opinie . Tam na zderzaku pod prawym kierunkowskazie się jakiś paproch przyczepił . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Bardzo ładne Volvo Blionzo się szykuje... mogłeś się jednak pokusić o zmianę nadkoli, albo chociaż obcięcie środkowych elementów. Akurat to co pomalowałeś na zielono w nadkolach tylnych zwykle zostawia się w gołym, szarym plastiku, bo i tak od naczepy się porysuje i poszarpie. Jakie FH będziesz robił - 12 czy 16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 (edytowane) Trucknology będę robił zwykłe FH. Błotniki zrobiłem takie, dlatego że to jest stonowany (nawet bardzo xD) show truck i nie będzie ciągał naczep hehe . Cieszę się, że się Wam podoba . Pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Volvo ładne szkoda, że nie pokusiłeś się o ten orginalny kolor zielony Volva jak najbardziej podobny, ale ten też good.Ja bym do niego jakaś chłodnie zrobił hehe, ale skoro chcesz Show Trucka. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 eKrystian, a co.. A wykona się jakąś naczepkę na zloty . Myślałem o lodówce w tym samym kolorze co Volvo. Co o tym sądzicie?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Pora na kolejny update . Ajjj tam mi się pochyla cały czas ta rączka od siodła, ale się poprawi . Przy kabinie pomalowałem obrysówki i dodałem kalkomanie (nie wszystkie) . fotki kabiny jak skończę nakładać kalkomanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak na razie idzie Ci bardzo fajnie, a co do naczepy to myślę, że w jednym kolorze wszytko mogło by się za bardzo zlewać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 No fajnie Michałku Siodło przyklejone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 No fajnie Michałku Siodło przyklejone ? Oczywiście xD . Cieszę się, że się Wam podoba. Niedługo koniec relacji . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 To jak masz zamiar podczepić sie pod nacypke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Się pomyśli... Narazie tak naprawdę to nie mam miejsca w domu już na ciągnik siodłowy (model ) , a cały zestaw to już masakra xD. Pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Noo , a jeszcze kupuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 No ładne Vovlo xD A atrape malujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Atrapę tą na zderzaku?. Nie nic tam nie maluję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 No ładne cacko Czekam na kabinę. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 To ma być a'la show truck wiec atrapa i grill jak najbardziej sa na miejscu . Tak na marginesiku to atrapa jest wyżej , a gril to jest ten niżej . A ja jako wtajemniczony juz widziałem kabine i wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Bardzo ciekawie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Mateusz a gdzie ty widziałem zdjecia kabiny i wnętrza?? Może jakieś fotki wnętrza, i kabinki. P.S jak farbka wyschnie to fotki mana dam jak obiecałem tobie Mateuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 A miło mi , a po za tym fotki do mnie dochodzą na GyGy na bieżąco i musze powiedzieć ze kabina miała mały wypadek , ale Michałek opanował sytuacje i teraz mucha nie siada , pozatym kozacka robota , musicie to sami zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 NO to masz dobrze, ja fotki dam jak wcześniej jutro gdyż zaplanowałem nocną robótkę przy maniku aby odstresować parę rzeczy a szczególnie nie miły proceder dziś wieczorem(jak wracałem do domu )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam . Miałem dziś zrobić fotki, lecz teraz za późno jest, aby je cyknąc . Fakt był mały wypadek, ale już jest good . Jeszcze teraz wykańczam kabinkę i gdzieś pojutrze model powiniwn być gotowy . Świerze fotki jutro z rana . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Ty to za dużo Rap Cat'a oglądasz i na romecie za dużo jezdzisz . Już nawet nie masz czasu zrobić zdjęć , chyba z kimś tu trzeba porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 KRUGER_MAN nie spamuj mi w moim temacie . Nie że mi się nie chciało, tylko nie będę robić zdjęć tego co wg. mnie muszę jeszcze zrobić/poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi