zbigi10000 Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Model dość dobrze spasowany , wadą jest dość kruchy plastik , trzeba uważać podczas operowania modelem . Mi odpadło skrzydło i złamała się goleń podwozia.Model wykonany z pudła , dodałem tylko pasy i poprawiłem światła pozycyjne , producent zrobił je karykaturalnie wielkie. Wymalowany MRHobby C365 , lakier MrHobby GX100 + Kilka kropel GX114 . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Bardzo fajnie zmalowany, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Generalnie model ok ale te odpryski na lewym u nasady skrzydła jak dla mnie są za mocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Piękniutki Bardzo ładnie pomalowany i to subtelne brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 Elegancki model bardzo fajnego samolotu. Podoba mi się. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mini21 Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 Świetnie wyszło ci postarzanie. Te obicia i zapiaszczone linie podziału wyglądają rewelacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi