bart207skw Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Wracając do warsztatu: - sam model skończony - jest trochę małych baboli głownie związanych z kryciem lakieru, ale już tego nie poprawiałem (zostanie tak jak jest - jest to mało widoczne), - kalki posmarowane specyfikiem ze zdjęcia - mam nadzieję, ze się nie podrą w trakcie kładzenia - dobrze, że mam zapas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 17 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2022 Wczorajsze prace... Ile to słów na ch i k poleciało podczas kładzenia kalek - szkoda gadać. Kalki mimo potraktowania płynem Mikroscale są bardzo wrażliwe na jakikolwiek ruch - dobrze, że miałem zapas - ponadto obrzeża kalek się podwijały i nie chciały usiąść. Chciałem położyć duże krzyże, ale podczas siadania pod wpływem płynu pod kalki Wamod - zaczęły pękać przy oknach gdzie jest wgłębienie na szybę. Bardzo mnie ten model osłabił i cały dalszy plan związany z wakacyjnym klejeniem modeli MC: migiem 29, f117 i cobrą g chyba zostanie wstrzymany - chyba ze mi przejdzie. Zdjęcia poniżej. Ogólnie nie polecam p[od pędzel lakieru Lucky Varnish - jest za rzadki i nic nie trzyma się powierzchni. Następne zdjęcia będą już w galerii skończonego modelu. Model na żywo wygląda lepiej... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 18 Sierpnia 2022 Share Napisano 18 Sierpnia 2022 Ważne, że się nie poddałeś ! Skończyłeś i czekam na galerię końcową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Sierpnia 2022 Share Napisano 18 Sierpnia 2022 Kolejny do zestawu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi