ArturKa Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Witam Na początek się przywitam, dotąd tylko biernie przeglądałem. Najnowszy wypust, Tempest Eduarda, temat znany, sam model ma świetne detale ale składalność już taka sobie. Jak to zwykle u mnie, trochę niepotrzebnej walki było. Zestaw profipack, dołożone wydechy od Quickboosta, maski do kamuflażu (nie wszędzie pasujące) oraz maski Montexu. Za jakość zdjęć z góry przepraszam... Edytowane 22 Maja 2022 przez ArturKa 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Bardzo mi się podoba, świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Podoba się, gratulację i witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Bardzo fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Czysta robota, świetne malowanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Pięknie wykonany model. Bardzo ładnie wykonany weathering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturKa Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 dziękuję z dobre słowa, jest paliwo na następne "projekty" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 to teraz Korsarz - dwa rasowe samoloty , a nie jakas tam ggg 109-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Bardzo ładny model. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi