copycat Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 Model wzorowany na pojeździe żołnierzy należących do Batalionu Azow. Na zdjęciach widać, że przytrafiły mu się różne historie, także można go wykonać w kilku "wersjach". Ja wzorowałem się na tym co widać z dnia 7 sierpnia 2014r. Największy błąd, którego nie mogę naprawić to działko, zbyt mocno wkleiłem jarzmo i boję się popsuć wieżę. Do tego pasy z przodu nie powinny jechać do samego dołu. Azow ma, lub miał niezbyt dobrą reputację, więc proszę o poluzowanie tyłków, a nie kasowanie zdjęć. Stworzyli go nacjonaliści, co można zauważyć na jednym zdjęciu. Proszę oglądać i komentować model, a zdjęcia oryginału to historia. Tu z 7 sierpnia: Model: 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 No i to ja rozumiem, a nie kręcenie śmigłem jaki to zajebisty Tigr ruski jest. Brawo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Fajny myślę, że to jarzmo można poprawić przez doklejenie blaszki o tym kształcie. Podoba mi się twoje wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Piękne wykonanie. Bardzo mi się podoba. Niektórym kolegom może się nie do końca podobać, że jest za mało obsmarowany błotkiem. Mi akurat taka koncepcja pasuje. Duży dodatni plus. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Ładnie wyszedł, ale przydałaby się choć odrobina podstawki i 1-2 figurki, co by go bardziej wyeksponować. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 59 minut temu, Endrju napisał: jest za mało obsmarowany błotkiem Można powiedzieć, że wiele mnie kosztowało poestrzymanie się od blocenia. Ale tak jest lepiej. 36 minut temu, Rafał B napisał: przydałaby się choć odrobina podstawki Jest w planach. Choćby kawalek asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Ładny ale odrobina kurzu na kołach i ich okolicy by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 54 minuty temu, patrykd napisał: odrobina kurzu na kołach i ich okolicy by się przydała Poszła mgiełka, nie chcę go totalnie brudzić, łatwo przedobrzyć. Może koła mocniej. Przyjrzę się tematowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 Godzinę temu, bulik58 napisał: polka wstydu. Nie no, półka wstydu to te nieskończone modele. Ten jest skończony, albo raczej ukończony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 Dokończyć Winstona i Oshkosha. Potem się zastanowię, chyba Viper z Battelstar Galactica, bo tam to głównie malowanie. A tak to sherman, tygrys, pzIV, t72x2, chevy titan to ciezarowka1:25, ładunek do niej pójdzie na sprzedaż, bo mi się koncepcja zmieniła tzn. Mam fajny walkaround, a i miejca to ustrojstwo zajmuje. Dobre pół metra rury fi100 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklejaczPlastiku Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Całkiem fajny. Czekam na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi