KRL Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Tym razem dość nie typowo czyli Su-25 Frogfoot w oznaczeniach IAF Trumpeter 1:32. Model znany od dawna na rynku w mojej opinii to jeden z najtrudniejszych modeli współczesnych odrzutowców w skali 1:32 do złożenia. Model nie jest absolutnie zle spasowany jednak wymagający za sprawą olbrzymiej ilości nitów i linii podziąłu do odtworzenia. Dość skomplikowany podzxiał technologiczny poszczególnych elementów powoduje że trzeba włożyć w model sporo pracy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Fajny Irakijczyk? Chyba powinien mieć trójbarwny kamuflaz Edytowane 4 Czerwca 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Słabo szukałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 20 minut temu, AlbertO napisał: Słabo szukałeś. Wcale nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Mistrz już przyzwyczail do jakości. Jest zajebisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Niejedną burzę piaskową ma za sobą. Bardzo udany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin_70 Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Dziwne odczucia mam . Jakbym model kartonowy Halińskiego oglądał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi