copycat Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Jest co jest. Są dzisiaj znacznie lepsze opracowania. Może blaszki by go uratowały, bo ja nie miałem siły dorabiać pewnych części. Chociaż trochę zrobiłem. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Ogólnie fajna scenka. Ja bym figurki poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Taka sielska fajna scenka wyszła, oldscholowa, fajny teren i murek, Churchill także spoko, figurki jednak troszkę ogólnie odstają od całości, w sumie wyglądają na leciwe, też np zarost na twarzach jakby w niebieskie odcienie wpadał, choć może tu u mnie na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Evildead napisał: jakby w niebieskie Zarost maluje się niebieskim, ale ja przesadziłem tym razem. Muszę to jakoś poprawić. Figurek miałem nie robić, bo jednak są leciwe, to widać. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marczenko Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Model co prawda ma swoje lata, ale wyszedł bardzo ładnie. Nie powinien być jeszcze tutaj brytyjski piechur? O ile pamiętam był takowy w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Bardzo klimatyczna scenka z tym krajobrazem w tle nawet bardziej mi się podoba - jakby dostawała rumieńców. A niebieskie elementy pod brodami to po prostu maseczki chirurgiczne - niewątpliwy dowód wpływu rzeczywistości na umysł modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Winko jak prawdziwe. Ja bym przykurzył gąsienice, bo za sterylne jak na czerwiec 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi