copycat Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Jest co jest. Są dzisiaj znacznie lepsze opracowania. Może blaszki by go uratowały, bo ja nie miałem siły dorabiać pewnych części. Chociaż trochę zrobiłem. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Model FAN Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ogólnie fajna scenka. Ja bym figurki poprawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Taka sielska fajna scenka wyszła, oldscholowa, fajny teren i murek, Churchill także spoko, figurki jednak troszkę ogólnie odstają od całości, w sumie wyglądają na leciwe, też np zarost na twarzach jakby w niebieskie odcienie wpadał, choć może tu u mnie na ekranie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted June 6, 2022 Author Share Posted June 6, 2022 (edited) 5 godzin temu, Evildead napisał: jakby w niebieskie Zarost maluje się niebieskim, ale ja przesadziłem tym razem. Muszę to jakoś poprawić. Figurek miałem nie robić, bo jednak są leciwe, to widać. Edited June 6, 2022 by copycat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marczenko Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Model co prawda ma swoje lata, ale wyszedł bardzo ładnie. Nie powinien być jeszcze tutaj brytyjski piechur? O ile pamiętam był takowy w zestawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Bardzo klimatyczna scenka z tym krajobrazem w tle nawet bardziej mi się podoba - jakby dostawała rumieńców. A niebieskie elementy pod brodami to po prostu maseczki chirurgiczne - niewątpliwy dowód wpływu rzeczywistości na umysł modelarza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Winko jak prawdziwe. Ja bym przykurzył gąsienice, bo za sterylne jak na czerwiec 1944 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts