Przemo1CK Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Witam! Przedstawiam Wam model, który wykonałem jakiś czas temu... wykonałem go prosto z pudełka w malowaniu włoskiej policji z lat '50, czyli istniejącym malowaniu używanym w tamtym okresie. Model został nagrodzony w 4 kategoriach ( w tym drugie miejsce w Europucharach, puchar "za najlepszy model w barwach policji", nagroda specjalna od wydawnictwa Kagero oraz medal w swojej kategorii konkursowej ) podczas konkursu w Żywcu oraz wyróżnienie podczas Kieleckiego Festiwalu Modelarskiego. Pozdrawiam Przemo Cytuj
kamil zoszak Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 No wręcz świetny... Naprawdę się wykazałeś... Cytuj
JŚ Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Ładne wykonanie. Jedna z lepszych Twoich prac. Widać, że się do niej przyłożyłeś. Uważam ze ten pojazd wygląda pięknie tylko w trójbarwnym kamo, dlatego Twoje malowanie zupełnie mi się nie podoba, ale to moja subiektywna opinia. Cytuj
Pafica Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Super, ale jakoś kurzenie mi nie gra. Poza tym bajka(ł) Cytuj
rzelu Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Jednak potrafisz...gratuluję. Bardzo ciekawe malowanie. Cytuj
Marudek Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Bardzo mi sie podoba ten brudzing. Ciekawy model i oryginalne malowanie. Nagrody w pelni zasluzone. Cytuj
Jendrass1 Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Elegancki i rzadki model. Nazwanie go konkursowym nie mija się wcale z prawdą. Bardzo miło się patrzy, zwłaszcza że kolorystyka niecodzienna. Okurzenie moim zdaniem wporządelu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi