Bikernytzu Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Adam , Barszczo Dziękuję za wsparcie ale wciąż tego nie widzę, postanowiłem pójść dalej wrzucić stensile i trochę washa dać, przycieniowac kolory,efekt poniżej: Jak nie wyjdzie finalnie ..kosz przyjmie wszystko w każdym momencie Kalki z mistercrafta odwaliły taki cyrk , że pierwszy raz widziałem takie reakcje folii na AKRYLOWY lakier, zmarszczyły się, zwinęły i rozpadły na sto kawałków! Nie pozostało mi nic innego jak zamówić Model z oznaczeniami tureckimi ... Liczę, że jak zawsze lakier matowy na koniec wyrówna powierzchnię na jednolitą. Edytowane 3 Lipca 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 Trochę przesadzasz... Nie mam pojęcia jak zrobić takie ładne plamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 9 minut temu, Mitrandir napisał: Trochę przesadzasz... Nie mam pojęcia jak zrobić takie ładne plamy No właśnie rzecz w tym, że moim zdaniem jest słabo! Ale pomęczę do końca zobaczę czy da się to odratować jakoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Dobrze idzie, działaj do końca! Chętnie obserwuje Twoje zmagania i o dobry efekt końcowy jestem spokojny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 17:09, Bikernytzu napisał: Kalki z mistercrafta odwaliły taki cyrk , że pierwszy raz widziałem takie reakcje folii na AKRYLOWY lakier, zmarszczyły się, zwinęły i rozpadły na sto kawałków! Nie pozostało mi nic innego jak zamówić Model z oznaczeniami tureckimi ... zrobię Ci oznaczenie tureckie , ale model nie może wylądować w koszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 7 godzin temu, Adamsky napisał: zrobię Ci oznaczenie tureckie , ale model nie może wylądować w koszu To ja też się ładnie uśmiechnę,o takowy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 to jeszcze ja bym prosił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) Ależ się Turecka armia rozreklamuje No i teraz podstawiony pod ścianą musze model skończyć .... Z kolei z chęcią skorzystam z Twojej propozycji Adamie ale ...philipines air force poproszę Co do kolorów ich odcieni ktore mnie tak doprowadzaja do nerwow to: Edytowane 5 Lipca 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 10 godzin temu, Adamsky napisał: zrobię Ci oznaczenie tureckie , ale model nie może wylądować w koszu Przepraszam że zaśmiecam, ale mam pytanie, czy Ty Adamie robisz kalkomanie na zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 3 godziny temu, Bikernytzu napisał: Z kolei z chęcią skorzystam z Twojej propozycji Adamie ale ...philipines air force poproszę zamiast Turka - Filipinczyka ??? ok jakieś foto poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 1 godzinę temu, tomekk napisał: Przepraszam że zaśmiecam, ale mam pytanie, czy Ty Adamie robisz kalkomanie na zamówienie ? w zasadzie już nie niestety, teraz to już tylko od wielkiego dzwonu, problemy zdrowotne 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 Cos przyszło, będziemy lepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 49 minut temu, Bikernytzu napisał: Cos przyszło, będziemy lepić Skąd...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) 12 minut temu, Mitrandir napisał: Skąd...? Ah1q/s special hobby US and Turkey , zapewne masz w szafie Edytowane 5 Lipca 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 To nie pierwszy raz jak kupuje coś dla jednej naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 37 minut temu, Bikernytzu napisał: Ah1q/s special hobby US and Turkey , zapewne masz w szafie Nie mam... Pokaż pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) 24 minuty temu, Mitrandir napisał: Nie mam... Pokaż pudełko Kto jak kto ale Ty masz każdy Model wiatraka. Edytowane 5 Lipca 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 42 minuty temu, Bikernytzu napisał: Kto jak kto ale Ty masz każdy Model wiatraka. No bez jaj... tego nie mam, mam IDF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 To co zamówić drugi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 4 godziny temu, Bikernytzu napisał: To co zamówić drugi? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Lipca 2022 Autor Share Napisano 6 Lipca 2022 Trochę walki z kalkami , jak się nie ma co się lubi to....trzeba rzeźbić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 10 Lipca 2022 Autor Share Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) Straszliwie nierówna walka z wklejaniem pojedynczych cyferek z kalkomanii...trochę powalczyłem z kamuflarzem który mnie tak bardzo nie satysfakcjonuje ale chyba już mi trochę brak chęci by to poprawiać w nieskończoność...efekt niestety taki a nie inny Cieniowania , washe kombinacje z odcieniami, rozjaśnienia, przyciemnienia...to na tyle bo ręce już mi opadają...zostają detale na kadłubie. Czyli zdejmujemy maski i lecimy dalej do konca Edytowane 10 Lipca 2022 przez Bikernytzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 17 Lipca 2022 Autor Share Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Musiałem trochę powalczyć z detalami bo coś mi nie pasowało wg.zdjec oraz diametralnie zmienić wyrzutnie gdyż te zestawowe były słabiutkie... Jak widać ciekawie aparat wyłapuje barwy w zależności od oświetlenia Wyrzutnie a raczej ich fronty i tyły oczywiście musiały być zrobione zupełnie inne , zestawowe byly niesymetryczne .Oczywiscie wymeczylem żywiczne , ma się rozumieć Edytowane 17 Lipca 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 17 Lipca 2022 Autor Share Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Tu już pomalowane. Dwa Odcienie halo drab z domieszką czerni. Edytowane 17 Lipca 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi