cervantez Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 3 godziny temu, Bartas89 napisał: Podpowiecie, czy to trzeba jakoś zabezpieczać jeszcze? Bo chcę zostawić taką satynę. To lakier samochodowy, to nie powinien się tak łatwo uszkodzić gdyby co... ja pryskam pomarańczową hataką satynową, bardzo fajny i nieagresywny lakier ale tak jak napisał kolega mcrec1962 - ten kolor uzyska swój pełny potencjał tylko na błyszczącym lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2022 2 godziny temu, mcrec1962 napisał: Ja bym położył jeszcze bezbarwny , po całkowitym wyschnięciu polerka - odda głębię tego ''metalika''. A możesz zapodać fotkę z producentem tego ''samochodowego lakieru''? Creative colors , dostępny na Banzai Cars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2022 Pomalowałem jednak bezbarwnym. Myślę, że teraz też wygląda ok. Jedna mokra Duxona i fajrant. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 28 Czerwca 2022 Share Napisano 28 Czerwca 2022 Jest bardzo okej. Nie wiem czy jest sens to polerować na lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2022 7 minut temu, toled napisał: Jest bardzo okej. Nie wiem czy jest sens to polerować na lustro Właśnie nie ma Ale jest w paru miejscach parę paproszków, które muszę wyciąć papierem na mokro. I w tych miejscach potem polerka musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Działasz coś w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Listopada 2022 Autor Share Napisano 4 Listopada 2022 W dniu 25.08.2022 o 20:31, _OldMan_ napisał: Działasz coś w temacie ? Na razie nie. Wyjechałem na wakacje na początku lipca i po powrocie jakoś nie mam motywacji do modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Bo to złe wakacje były! Nie marudź, tylko działaj, szkoda taką budę zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 I co tam w temacie, wena wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubamac9 Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Jakiś postęp w pracach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Coś tam powoli sobie zaczynam dłubać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi