zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) Witam,tym razem coś z innej beczki U-Boot Typ VII C/41. Fajna odskocznia od nawodnych pływadełek ,takie coś udało mi się zbudować. Zaznaczam nie jestem ekspertem od okrętów zanurzalnych. Edytowane 3 Lipca 2022 przez zoltan1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 Fajny podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 straszny czyścioch ale całkiem nieźle wyszedł - wstydu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Share Napisano 4 Lipca 2022 Dzięki za dobre opinie i docenienie tej pracy przez admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonraker Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 Świetny. Gratuluję to, że czyścioch to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi