kopernik Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Jakiś czas temu gdzieś w necie toczyła się dyskusja o tym zdjęciu. Zastanawiano się co to za Jak. Niestety, straciłem gdzieś link do tej dyskusji i nie znam wniosków końcowych ( o ile były ). Może któryś z kolegów zna i podzieli się rozwiązaniem tej zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Też się kiedyś obiłem o tą dyskusję i też straciłem odnośnik do niej. Według wszelkich domniemań jest to Jak-1 z garbem dalej stoi Ił-2m3. Też mam gdzies na dysku tą fotografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Maglowaliśmy to parę lat temu, ale bez tej fotki... Wszystko wskazuje na wczesną "1".... Fotka fascynująca,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi