push-up78 Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 Jak by ktoś sobie chciał zakupić w dobrej cenie -DO NEGOCJACJI-lodówkowca firmówkę z presostatem nie nowy 30letni co prawda - sprawny to ma okazję.Daje namiar.Cena nie wygórowana a może się ktoś poszukujący znajdzie chętny i się zainteresuje.Za te pieniądze myślę warto.Można by i zapewne i wynegocjować dla siebie korzystniej.ktoś zdaje się kiedyś z forum opisywał,że też nabył takowy 30letni i maluje nim cały czas i jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 17 Lipca 2022 Share Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Ja mam identyczny. Z 1992r. Też kupiony na aukcji, ale sprawdzony i odświeżony przez @Adamek1003. Jeśli działa, to być może wymaga jedynie uzupełnienia oleju. Albo nawet nie. Wtedy po prostu podłączyć i używać. Brał bym w ciemno. Jest nie tylko cichutki, ale też niewielki. Nie większy niż typowe chińskie bezolejowce. Edytowane 17 Lipca 2022 przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi