push-up78 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Jak by ktoś sobie chciał zakupić w dobrej cenie -DO NEGOCJACJI-lodówkowca firmówkę z presostatem nie nowy 30letni co prawda - sprawny to ma okazję.Daje namiar.Cena nie wygórowana a może się ktoś poszukujący znajdzie chętny i się zainteresuje.Za te pieniądze myślę warto.Można by i zapewne i wynegocjować dla siebie korzystniej.ktoś zdaje się kiedyś z forum opisywał,że też nabył takowy 30letni i maluje nim cały czas i jest zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HKK Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) Ja mam identyczny. Z 1992r. Też kupiony na aukcji, ale sprawdzony i odświeżony przez @Adamek1003. Jeśli działa, to być może wymaga jedynie uzupełnienia oleju. Albo nawet nie. Wtedy po prostu podłączyć i używać. Brał bym w ciemno. Jest nie tylko cichutki, ale też niewielki. Nie większy niż typowe chińskie bezolejowce. Edited July 17, 2022 by HKK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts