push-up78 Napisano 16 Lipca 2022 Napisano 16 Lipca 2022 Jak by ktoś sobie chciał zakupić w dobrej cenie -DO NEGOCJACJI-lodówkowca firmówkę z presostatem nie nowy 30letni co prawda - sprawny to ma okazję.Daje namiar.Cena nie wygórowana a może się ktoś poszukujący znajdzie chętny i się zainteresuje.Za te pieniądze myślę warto.Można by i zapewne i wynegocjować dla siebie korzystniej.ktoś zdaje się kiedyś z forum opisywał,że też nabył takowy 30letni i maluje nim cały czas i jest zadowolony. Cytuj
HKK Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Ja mam identyczny. Z 1992r. Też kupiony na aukcji, ale sprawdzony i odświeżony przez @Adamek1003. Jeśli działa, to być może wymaga jedynie uzupełnienia oleju. Albo nawet nie. Wtedy po prostu podłączyć i używać. Brał bym w ciemno. Jest nie tylko cichutki, ale też niewielki. Nie większy niż typowe chińskie bezolejowce. Edytowane 17 Lipca 2022 przez HKK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi