MCzarnowicz Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Tylko żeby się to jakos normalnie i w miarę szybko dało kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Pytanko: czy ktos ma fotki z gory ? Wierza, kadlub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Tylko żeby się to jakos normalnie i w miarę szybko dało kupić Rzuciłbym nawet dla niego wrześniową pancerkę fajnie mieć takiego na półce. Spróbuję naciągnąć ojca to może mi kupi, tylko przy jakiej okazji ?! hmmm ... święto Wojska Polskiego jest 15 sierpnia prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Tylko żeby się to jakos normalnie i w miarę szybko dało kupić Rzuciłbym nawet dla niego wrześniową pancerkę fajnie mieć takiego na półce. Spróbuję naciągnąć ojca to może mi kupi, tylko przy jakiej okazji ?! hmmm ... święto Wojska Polskiego jest 15 sierpnia prawda ? No... bo nie czarujmy się - trochę drogawy ten modelik jest .130 pln jak na model w 1/72 (nawet z żywicy) to sporo całkiem No ale cóż, trudno się mówi i zaciska zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Jak nie zalapie na 15-tego sierpnia, to masz potem jeszcze 1 wrzesnia i na koniec 12 pazdziernika (ojciec bedzie pamietal co to bylo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Jak nie zalapie na 15-tego sierpnia, to masz potem jeszcze 1 wrzesnia i na koniec 12 pazdziernika (ojciec bedzie pamietal co to bylo) Heh - też święto wojska, tyle, że LWP O ile mnie pamięć nie myli W każdym razie jeszcze w latach 80tych, tego dnia mój wujek - stary żołnierz wlewał w siebie zdecydowanie więcej wódki niż zwykle, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katopo Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 dzisiaj dzwoniłem do tololoko i mnie załamali. Chcą za rosomaka 250zł a pani dodała od razu że tak drogo bo dostali za niego medal. Dla mnie cena nie do przeskoczenia narazie. A może zna ktoś jakąś inną firmę oferującą Rosomaki lub inny sprzęt WP który aktualnie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 A może zna ktoś jakąś inną firmę oferującą Rosomaki No niestety, ale na razie nie ma takiej firmy. Co do sprzętu WP to często pozostają przeróbki bo niewiele jest z oznaczeniami naszej armii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katopo Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 bo z typowo polskiego sprzętu znalazłem tylko sokoła w kilku wersjach a może ktoś wie o modelach samochodów strażackich? znalazłem kilka fajnych ale po 240zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi