Szupryt Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam Kolegów, robię generalne porządki w warsztacie i mam parę rzeczy do oddania za darmo: 1. Spraye. Całe pudełko używanych szprejów widoczne na zdjęciach. Część to zwykłe spraye Dupli-Color, więc również nadające się do zastosowania w gospodarstwie domowym Są zużyte w różnym stopniu: z czterech czarnych matowych jeden jest pełny. Tamiye są na wykończeniu, ale na parę detali powinny jeszcze wystarczyć. Jeden Humbrol 86 jest nieużywany, drugi i Humbrol 29 częściowo pełne. Surfacera końcówka. Oddaję cały komplet. 2. PAK-36 Tamiya. Częściowo sklejona, bez pudełka i figurek. 3. Dwa opakowania Kamowów Ka-27. Trumpeter, skala 1/350. To z czasu, gdy chciałem zrobić ruski lotniskowiec Jedno opakowanie napoczęte i cośtam posklejane, drugie nieruszone. Generalnie na pewno wyjdzie jeden dobry zestaw. 4. Figurki w częściach. Ta dosyć makabryczna kolekcja kadłubków, główek, rączek i nóżek to plon mojego konsekwentnego bojkotu figurkowego (bo nie umiem ) Nazbierało się z Miniartów, chyba jakichś Dragonów, Italeri, generalnie to, co dodawali do pojazdów. Najwięcej czerwonoarmistów, ze dwóch Amerykanów i paru Niemców. Hełmy, wyposażenie, broń osobista. Ze względu na moje lenistwo najchętniej odbiór osobisty, ale - przy braku chętnych z Wrocławia - możliwa wysyłka do paczkomatu po kosztach paczkomatu No, to brać, wybierać, decydować! Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Szupryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Sierpnia 2022 Share Napisano 9 Sierpnia 2022 PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Sierpnia 2022 Share Napisano 9 Sierpnia 2022 Ludzie (ludź?) sie widać rzucili na Twój towar! Nawet nie wiedziałeś jakie skarby Ci się na warsztacie rozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2022 5 godzin temu, pmroczko napisał: Nawet nie wiedziałeś jakie skarby Ci się na warsztacie rozwalają Tylko się cieszyć, że komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi