barszczo Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 Prawie wintydż bo początek lat dziewięćdziesiątych. Tylko i aż jedno zdjęcie bo robiony na zamówienie, a odbiorca już dyszał za plecami. Budowany z pudełka, bez poprawek, dodatków, cudowania, skleić i pomalować, nie brudzić, nie obijać, czyli tak jak kiedyś. No i tak jest zrobiony. Generalnie model koszmarek. Kształt kadłuba to słynny banan, wnętrza zero, komór podwozia nie ma, śmigła i oszklenie z czapy, spasowanie - brak. No i walka z pękającymi kalkami, nawet nie próbowałem wciskać w linie. Dorniera przypomina i tyle. I tak jest o niebo lepszy niż Ju-88A tegoż producenta. Wrzucam jako ciekawostkę: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Nie lubię maszyn hitlerowskiej Luftwaffe bo mi się kojarzą z wojennym koszmarem ale Twój model Do-17 wyglada bardzo zacnie. Można go zaliczyć do wintydżowych youngtimerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Ciekawe malowanie, model całkiem ...całkiem przyzwoity.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 W dniu 21.08.2022 o 23:20, barszczo napisał: Generalnie model koszmarek. Nie widać tego. Czysty bo taka konwencja, ale wszystko dobrze spasowane, widać wytrenowaną ręke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 to i ja sie pochwale swoim w 72 - robiony ca 25 lat temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi