imt Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 (edytowane) pójdę po model i sprawdzę jak to powinno być. Edytowane 13 Października 2022 przez imt literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 @p2288- o ile sie nie mylę to wnęke podwozia masz odwrotnie przyklejoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 14 Października 2022 Autor Share Napisano 14 Października 2022 Słowna aktualizacja. Dokleiłem i przykleiłem na nowo wloty powietrza. @boberm1 wątpię w to ale nawet jeśli to i tak widać ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 5 godzin temu, p2288 napisał: @boberm1 wątpię w to . ..."ale nawet jeśli to i tak widać ich nie będzie"..... A jak przykleisz podwozie - odwrotnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 14 Października 2022 Autor Share Napisano 14 Października 2022 Godzinę temu, boberm1 napisał: A jak przykleisz podwozie - odwrotnie? Nie chce być nie miły ale czytajcie co piszę. Model będzie bez podwozia (pisałem to już ale ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Mimo wszystko to może mieć znaczenie, bo ta cała skrzynka podwozia jest podporą dla górnej części płatowca z węzłami mocowania skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 26 minut temu, p2288 napisał: Model będzie bez podwozia (pisałem to już ale ok) Mea cupla - nie doczytałem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi