Hubert Kendziorek Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 Bolszewik, czy nie bolszewik - już blisko finisz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Świetny . Żeby tak w 1:48 ktoś go współcześnie popełnił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Pocieszny jest. I te dwułopatowe śmigła... Wygląda dobrze, ale na paździerza z ICMu się nie zdecyduję, poczekam na jakiś konkretny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 11 godzin temu, Hubert Kendziorek napisał: Serdecznie mam go już dość . Dziś chcę go skończyć, schnie podwozie, prawdziwa łamigłówka dla upartych. Takie puzzle, co to je trzeba dociąć, albo nadłożyć, żeby pasowały. Doskonale rozumiem.klejenie icm to droga przez meke, ale temat fajny.ostatnio kleilem I- 16 , a teraz mam na warsztacie he 51 tez z hiszpanskiej wojny domowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Najbardziej podobają mi się chłodnice w gondolach i te dwułopatowe śmigła, zdecydowanie dodają mu charakteru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi