Ipkinss Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Przedstawiam Wam kolejny "landrynkowy" samolot. Tym razem jest to P-47, który stał się prezentem urodzinowym dla mojej dziewczyny - Klaudii Model to Academy - skala 1/72. A oto "Słonkolot" PS. Teraz wracam do "normalnego" modelarstwa. Dość już tych landrynek Czas na porządne kamuflaże PPS. Podobał się Pozdr Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 hehehehe...Ipkinss, jak tak dalej pójdzie, to zostaniesz dobrym klientem sklepów z lakierami do paznokci Przyznam, że ten prezentuje się mniej szokująco niż poprzedni model, który zmajstrowałeś. Może dlatego, że kolory nie są aż tak barbie'owe A może dlatego, że jeden szok już spowodowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 rodzi się nowa klasa Love Model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 heheh zgadza się, ten już tak nie szokuje Też uważam, że to przez czarny kolor, który bądź co bądź jest kamuflażowy jak się patrzy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 No właśnie... czarny kolor... na nocne loty, znaczy się łowy I pamiętaj... czarny wyszczupla (tylko Murzyni chyba o tym nie słyszeli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Fajny pomysł Fajny model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 A ja tylko zwrócę uwagę, że od żółto-czerwonej kabiny to by chyba pilota oczy rozbolały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Hłe hłe , Ipkinss, obiecanki cacanki, tak się zarzekasz, a tu jakaś rocznica nadejdzie czy cuś i znów będziesz szukał nerwowo "perłowego różu" w szufladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 a to naprawdę nie jest samolot jakiegoś asa aliantów? bo Gabreski chyba latał na podobnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Hell yeah !!! 1607-1988 : rocznica nie do odkrycia! Ale okrągłą mi się ona nie zdaje... A nie, laptop mi się przekręcił..... ;D A propos, Ipkinss, napis na burcie tej krypy to twoje nomme de guerre ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi