Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
12 godzin temu, Skaidrus napisał:

Kiedyś miałem w ręce blachy do Flak 36 z Yan. PE i wydruki były ok, ale instrukcaja słabiutka, dwie ligi za Voyagerem. Jak to wygląda w przypadku tego zestawu ?

Pokazane co ma jak wyglądać i gdzie to przykleić, ale dokładniej jak giąć to już nie pokazali 😉

• Like 1
Napisano

Zastanawiam się czy po lewej stronie mogła być poduszka czy siedzisko jakieś, tristar , hobby boss nie zrobił, dragon niby daje, z drugiej strony tak na logikę to jakby na tym usiedli to nogi musieli by prostować , zrobiłem imitację tego z masy, ale jeszcze rozkminiam czy dać czy zostawić sama płytę ryflowaną , oczywiście na kilka zdjęć tego pojazdu na żadnym dobrze tej strony nie widać, także chyba dowolność będzie.

zdjecie.jpg

dr6220d23.jpg

poduszka flak mala.jpg

Napisano
4 minuty temu, Konrad-Ciba napisał:

Ja bym tam białą olejną popracował. Tu masz przykład. 

EF8BD124-DA35-4241-A3D4-2BBF476465C9.jpeg

No ładnie Ci to wyszło, zacieki ciekawe, pisałem wcześniej że jeszcze będzie biała olejna , też niemiecki biały to trochę inny typ niż ruski, na zdjęciu na pierwszej stronie tego wątku jest praktycznie biały z delikatnymi prześwitami do szarego, jeszcze będę się bawił z tym.

• Like 1
Napisano

No to etap po białych olejach, kolorek ładnie się nasycił, przejechałem jeszcze rozwodnioną akrylowa biała cienkie smugi byle jak, jakieś pseudo imitacje pędzla, czy tam kredy białej bo i tym malowali, widać też delikatne przetarcia do podkładu na krawędziach spod białego,  myślę już zostawić ten biały, chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to jest teraz czas, a dalej już brudzenie zostanie właściwe.

po olejach przycz 2.jpg

• Like 4
  • 3 weeks later...