jonathan Napisano 9 Czerwca 2023 Share Napisano 9 Czerwca 2023 12 godzin temu, Skaidrus napisał: Kiedyś miałem w ręce blachy do Flak 36 z Yan. PE i wydruki były ok, ale instrukcaja słabiutka, dwie ligi za Voyagerem. Jak to wygląda w przypadku tego zestawu ? Pokazane co ma jak wyglądać i gdzie to przykleić, ale dokładniej jak giąć to już nie pokazali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 No i po białym camo, tak mi to wyszło , jeszcze miejscowo dam biały olej dla urozmaicenia powłoki, etap bazowy zakończony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 Fajnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2023 Zastanawiam się czy po lewej stronie mogła być poduszka czy siedzisko jakieś, tristar , hobby boss nie zrobił, dragon niby daje, z drugiej strony tak na logikę to jakby na tym usiedli to nogi musieli by prostować , zrobiłem imitację tego z masy, ale jeszcze rozkminiam czy dać czy zostawić sama płytę ryflowaną , oczywiście na kilka zdjęć tego pojazdu na żadnym dobrze tej strony nie widać, także chyba dowolność będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Ja bym tam białą olejną popracował. Tu masz przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2023 4 minuty temu, Konrad-Ciba napisał: Ja bym tam białą olejną popracował. Tu masz przykład. No ładnie Ci to wyszło, zacieki ciekawe, pisałem wcześniej że jeszcze będzie biała olejna , też niemiecki biały to trochę inny typ niż ruski, na zdjęciu na pierwszej stronie tego wątku jest praktycznie biały z delikatnymi prześwitami do szarego, jeszcze będę się bawił z tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 No to etap po białych olejach, kolorek ładnie się nasycił, przejechałem jeszcze rozwodnioną akrylowa biała cienkie smugi byle jak, jakieś pseudo imitacje pędzla, czy tam kredy białej bo i tym malowali, widać też delikatne przetarcia do podkładu na krawędziach spod białego, myślę już zostawić ten biały, chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to jest teraz czas, a dalej już brudzenie zostanie właściwe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Budowa zakończona Edytowane 15 Lipca 2023 przez Evildead 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi