jerzype Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Hej wrzucam galerie modelu aby dać znak zycia. Modelu, który który zrobiłem w 35ce 15 lat temu..., teraz robie królewską skalę ale ten stary cmk zreanimowalem w ramach relaksu. Pojazd ma byc pod ostrzalem,stad ma grudki i listki. Nie narzekajcie na fotki, nie mam warunków:) Jak sie podoba moge wrzucić lepsze fotki! Edytowane 30 Września 2022 przez jerzype 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 1 godzinę temu, jerzype napisał: Nie narzekajcie na fotki, nie mam warunków:) Ja jednak ponarzekam na fotki bo ciężko mi obejrzeć model bez odwracania monitora do góry nogami, a nie mam do tego warunków... 1 godzinę temu, jerzype napisał: Jak sie podoba moge wrzucić lepsze fotki! To jest galeria czy taki teaser? Nie dało się od razu tego zrobić porządnie? To w końcu kwestia warunków czy chęci z tymi zdjęciami? Szkoda, że tak podszedłeś do prezentacji swojej pracy bo sam model wygląda interesująco, za to galeria bardzo słabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 To co się rzuca w oczy to brudzenie calej wieży, wydaje się być przesadzone w stosunku do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 Przepraszam.Dobrze, wrzuce nowe fotki ok wtorku, zorganizuje jakies warunki. Kiedys mialem lepsze i mialem jak robic galerie.:/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Nie no zdjęcia są spoko, tylko orientacja nie ta. Dobrze, że córcia waląc w klawiaturę niechcący obróciła obraz, taki skrót klawiszowy. Obróć je, ewentualnie tło jednolite. A model fajny, tylko ta wieża się nie zgrywa z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Skądf na wieży takie ubrudzenie. Załoga tam szuflami wrzucała specjalnie piach? Góra kadłuba za czysta w stosunku do reszty. Edytowane 1 Października 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi