jerzype Napisano 30 Września 2022 Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Hej wrzucam galerie modelu aby dać znak zycia. Modelu, który który zrobiłem w 35ce 15 lat temu..., teraz robie królewską skalę ale ten stary cmk zreanimowalem w ramach relaksu. Pojazd ma byc pod ostrzalem,stad ma grudki i listki. Nie narzekajcie na fotki, nie mam warunków:) Jak sie podoba moge wrzucić lepsze fotki! Edytowane 30 Września 2022 przez jerzype 2 Cytuj
TAW Napisano 30 Września 2022 Napisano 30 Września 2022 1 godzinę temu, jerzype napisał: Nie narzekajcie na fotki, nie mam warunków:) Ja jednak ponarzekam na fotki bo ciężko mi obejrzeć model bez odwracania monitora do góry nogami, a nie mam do tego warunków... 1 godzinę temu, jerzype napisał: Jak sie podoba moge wrzucić lepsze fotki! To jest galeria czy taki teaser? Nie dało się od razu tego zrobić porządnie? To w końcu kwestia warunków czy chęci z tymi zdjęciami? Szkoda, że tak podszedłeś do prezentacji swojej pracy bo sam model wygląda interesująco, za to galeria bardzo słabo 1 Cytuj
Evildead Napisano 30 Września 2022 Napisano 30 Września 2022 To co się rzuca w oczy to brudzenie calej wieży, wydaje się być przesadzone w stosunku do reszty Cytuj
jerzype Napisano 30 Września 2022 Autor Napisano 30 Września 2022 Przepraszam.Dobrze, wrzuce nowe fotki ok wtorku, zorganizuje jakies warunki. Kiedys mialem lepsze i mialem jak robic galerie.:/ Pozdrawiam Cytuj
copycat Napisano 30 Września 2022 Napisano 30 Września 2022 Nie no zdjęcia są spoko, tylko orientacja nie ta. Dobrze, że córcia waląc w klawiaturę niechcący obróciła obraz, taki skrót klawiszowy. Obróć je, ewentualnie tło jednolite. A model fajny, tylko ta wieża się nie zgrywa z resztą. Cytuj
patrykd Napisano 30 Września 2022 Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Skądf na wieży takie ubrudzenie. Załoga tam szuflami wrzucała specjalnie piach? Góra kadłuba za czysta w stosunku do reszty. Edytowane 1 Października 2022 przez patrykd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi