Marek Świderski Napisano 7 Listopada 2006 Autor Share Napisano 7 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 P /o ile się nie mylę co do przeznaczenia tego urządzenia?/. Nie mylisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Model jest piękny. Jeżeli mogę się do czegoś przyczepić to pokrywki wlewu paliwa. Jeżeli możesz to wmontuj je bardziej w kadłub bo na samolocie są idealnie płasko z resztą poszycia i chyba odległość między nimi jest troszkę za duża. Czekamy ze zniecierpliwieniem na kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Listopada 2006 Autor Share Napisano 8 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 JESZCZE!!! JESZCZE!!! JESZCZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 Czy to będzie 9204? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 10 Listopada 2006 Autor Share Napisano 10 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Ten czerwony nie jest zbyt mocny? Na czerwonej plamie na kadłubie, pod wyrzutniami dipoli wydaje się że jest zaciek. A może tylko tak wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Miodzio tylko ten ziemnisty kolor cos mi nie pasuje. Moze moglbys zrobic fotke przy swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Model bardzo ładny Osobiście jednak wolę malowanie "7307". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Listopada 2006 Autor Share Napisano 15 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Listopada 2006 Autor Share Napisano 16 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Marek, trójkąt ostrzegawczy na nosie to kalka czy malowałeś ? U mnie kalka nie chciała się ułożyc i malowałem od szablonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Listopada 2006 Autor Share Napisano 16 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Marek, jak kalka z numerem "9204" rozleci się, to daj znać. Mnie ona się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Marku, jak możesz to cyknij fotkę przy świetle dziennym. Nie chcę Cię dołować ale ta rdzawa wyjątkowo mi nie pasuje. Poza tym model BOMBA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Udało mi sie znaleźć takie zdjecie Pana W. Hołysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Listopada 2006 Autor Share Napisano 17 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 A mogłem Ci wysłać próbki farb z oryginału...... Miałbyś 100% pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Listopada 2006 Autor Share Napisano 17 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Ta rdzawa w realu wygląda bardziej brązowo. Coś pomiędzy bardzo ciemnym brązem, a ciemną wiśnią ze wskazaniem na brąz. Napewno po psiknięciu matem nabierze koloru bardziej zblizonego do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Marek nie przejmuj się tym kolorem, powinien być ok po macie. Po zrobieniu zdjęcia w sztucznym oświetleniu, na monitorze komputera i po tryśnięciu sido nie ma się co dziwić, że może wyglądać ciut inaczej. W takich warunkach żaden kolor nie będzie w 100% odwzorowany prawidłowo. Mnie bardziej zastanawia nr boczny. Czy mi się wydaje, czy oryginał miał cyferki malowane od szablonu i były widoczne "łączeniówki" na 0 i 9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 18 Listopada 2006 Autor Share Napisano 18 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi