Jacek Kryszak Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 A nie zmyje się sidolux podczas odtłuszczania modelu przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie. Ta miedź to wiązka przewodów czy też pojedyńczy? Bo niedowidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Wygląda na wiązkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Marek, a skrzydła to zrobisz w modelu złożone, tak jak mają samoloty podczas parkowania, czy z mechanizacją, jak wiekszość modelarzy budujących ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Skrzydła będą jednak w pozycji złożonej (do hangarowania). To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 To swiatla z zestawu czy znowu czarowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Września 2006 Autor Share Napisano 6 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 6 Września 2006 Share Napisano 6 Września 2006 Kurcze, Ty to masz Marek fajnie jednak... Sie naogladales w zyciu tych samolotow... To jednak nie to samo, co ze zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Września 2006 Autor Share Napisano 6 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Jestem załamany, jak patrzę, co można z tego modelu zrobić, a czego mi się nie udało. Marek, o co chodziło z tym koszem i modelem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Podwozie przyklejone na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 Marek, statecznik pionowy jest nieco krzywy czy mnie sie tylko tak wydaje a moze to wina zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 Marek, statecznik pionowy jest nieco krzywy czy mnie sie tylko tak wydaje a moze to wina zdjecia? Ja mam podobne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 Panowie!!! więcej wiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Września 2006 Share Napisano 11 Września 2006 O jakim zestawie mówisz? Jest jakiś ze światłami? Teraz mówisz, że jest jak ja dorobiłem? No kurcze mam ten zewstaw i kilka.......... innych wiec moglem sie pomylic. Nie pamietam juz co jest a czego nie ma w danym zestawie wiec spytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Września 2006 Autor Share Napisano 17 Września 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Pasy to barwiony Eduard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi