Adams M1A1 Napisano Niedziela o 22:57 Share Napisano Niedziela o 22:57 W dniu 19.03.2026 o 07:11, Lipstein napisał: Możesz zrobić zdjęcie tej części w celu porównać Tamiye i ten Twój model? Znalazłem trochę zdjęć Halftrackow w necie, rozwiązanie było podobne dla wszystkich wersji tego pojazdu, jeśli to nie problem, oczywiście. No i jeszcze pytanie, czy odcinać te najniższe klamry? Zdjęcia zrobiłem i wysłałem w niedzielę dotarł memes ? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano wczoraj o 15:10 Autor Share Napisano wczoraj o 15:10 Dotarł. Miny odlane razem z uchwytem, Tamka się jednak bardziej postarała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 20 godzin temu, Lipstein napisał: Dotarł. Miny odlane razem z uchwytem, Tamka się jednak bardziej postarała. Eee myślę że nie . U Dragona detal lepszy ( cieńszy ) a te miny zawsze można usunąć (wyciąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Jedzie już do mnie zestaw tobołów z Chin na ten model, nie mogę się doczekać. Zdjęcia z postępu prac, gąsienice też już pomalowane; pojazd ze zdjęcia ma inny wieniec zębów na kole napędowym Edytowane 23 minuty temu przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi