madeira Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Cześć. Mam do sprzedania zaczęty model Strykera z AFV w skali 1:35. Na modelu zamontowany jest już tzw. Space Armour (zestaw Voyager PEA 116). Jest on podstawą do klatki, którą także sprzedaję (Voyager PEA100). Dodatkowo do sprzedaży dołączam żywiczne zestawy waloryzujące: przedział kierowcy, figurkę kierowcy, silnik, oraz cały pakiet klamotów. Za free dorzucam dwie figurki żywiczne amerykańskich komandosów (nie mam zdjęcia niestety..). W modelu obecnie nie jest przyklejona klapa silnikowa i nie jest na stałe połączona góra kadłuba z dołem. Zdjęcia przedstawiają obecny stan modelu, a także dodatki jakie posiadam. Sprzedaję całość. Cena: 650 zł + koszty wysyłki. link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/model-stryker-135-afv-masa-dodatkow-CID767-IDRtmYa.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 24 Października 2022 Autor Share Napisano 24 Października 2022 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 Nowa cena -550 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2022 Ej no bez kitu, to jest fajny zestaw. Nikt nie chce? Pińcet złotych już daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 30 Marca 2023 Autor Share Napisano 30 Marca 2023 Nowa cena 450 zł. Niżej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 26 Lipca 2023 Autor Share Napisano 26 Lipca 2023 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 czy aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Temat aktulany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi